Erhverv

Erhvervs løsninger

Erhverv:


Der er mange stedet man kan gøre brug af blomster og andet fra naturen, så ens kunder får en dejligere oplevelse af virksomheden


I dag ser du planter alle vegne, udendørs og indendørs som en del af indretningen. Du ser dem overalt i lige fra restauranter til caféer samt i tøjbutikker og andet detail. Men hvorfor er det blevet så populært at tilføje planter indenfor i ethvert rum? Det er blandt andet på grund af alle de fordele, som grønne planter kommer med.

 

Planter er med til at skabe flotte og kreative rum, der tiltrækker potentielle kunders opmærksomhed og skaber et afslappende og beroligende miljø.

 

Restauranter & Caféer

 

Skaber et afslappende og beroligende miljø.

De fleste mennesker kigger på mere end en enkelt restaurant, før de beslutter, hvor de skal spise. Og æstetik har en stor rolle at spille i, hvor folk vælger at sidde og få deres mad.

Planter er med til at skabe et afslappende og glad miljø både ude og indenfor. Uanset om de er rigtige eller kunstige vil de få dine kunder til at føle, at de er mere ud i naturen, hvilket har en beroligende effekt. Et større stykke kroget stamme omgivet af planter, kan også være med til at skabe ekstra opmærksomhed. Mulighederne er mange.

 

Reducerer støj

Restauranter og caféer er typisk meget støjende på grund af, at der er mange mennesker og ved udeservering også grundet forbigående personer og måske trafik. Og hvis et sted er alt for støjende, vil dine kunder højst sandsynligt ikke komme tilbage, fordi det ikke er muligt at nyde et måltid og en behagelig samtale.

Hvis du tilføjer planter til din restaurant eller café, kan det hjælpe med at reducere støjniveauet. Da planter absorberer støjen omkring sig, er de med til at skabe et perfekt sted at spise. Folk vil nemlig hellere være i en restaurant med et behageligt støjniveau og samtidig en behagelig udsigt.

 

Butikker

 

Facaden er kundens første indtryk af din virksomhed og jeres ”ansigt” udadtil. Med den rigtige indretning, får jeres kunder lyst til at besøge forretningen, og en smuk krukke kan på et øjeblik forvandle en trist grå mur/sokkel til et farverigt og levende indtryk.

Har I ikke mod på at passe planter/blomster i krukken, kan en slank høj krukke blot stå som en skulptur ved indgangen. Ellers kan vi tilbyde at gøre det for jer.

 

Kontorer / Receptioner

 

Det giver altid en rolig og behagelig fornemmelse at være i et kontormiljø, hvor der er planter eller andre elementer fra naturen. Dette kunne også være noget vandkunst.

 

Anderledes kunst - Kan bruges i alle sammenhæng

 

Vandvægge og vandkunst kan med deres livlige overflader og behagelige lydtapet skabe en oplevelse i enhver virksomhed, som ønsker at skille sig ud.

Mulighederne inden for former og størrelser er mange, og med indbyggede recirkulationspumper og vandtanke, stiller installationerne kun krav om et strømudtag for at fungere.

 

Hvorfor vælge vandvægge? - Det skal du blandt andet, fordi de:

 

  • Forbedrer indeklimaet
  • Afstresser
  • Beroliger
  • Afkøler

 

 

Lad os komme med forslag som kan hjælpe dig med at gøre din virksomhed mere attraktiv for dine kunder,
og dermed invitere flere indenfor i din forretning.