Erhverv

Erhvervs løsninger

Udeservice

Mange butikker og restauranter har i dag, i forbindelse med, deres udendørs areal tit opsat nogle blomsterkasse eller krukker med blomster, for at lave afskærmning og hygge.

Vi tilbyder at levere sådanne blomsterkasser, hvis man ikke har dem i forvejen, og sørger for at der hele tiden er pæne blomster i og det generelt ser pænt ud. Hvis vi leverer blomsterkasserne, findes der mange muligheder. Vi bygger eller indkøber dem der opfylder dine ønsker og krav, selvfølgelig i samarbejde med din virksomhed.

Hvad angår krukker, så er det blot vigtigt, at man tænker på vinteropbevaring af disse så, de ikke går i stykker på grund af frost.

Dette tilbydes på enten en "løs" tilkaldeordning, hvor man ringer når man synes der er brug for det, eller som et rent abonnement, hvor vi kommer med faste intervaller.

Om blomster, jord, pyntesten, lys osv. skal tages med i prisen, kommer an på det behov man har og ønsket om hvordan udtrykket skal være. Nogen ønsker kun få grønne planter, mens andre vil have en hel blomsterhave.


Har man et udeareal som for eksempel en legeplads, eller borde samt græs og blomster, kan vi også tilbyde vedligeholdelse af disse.


Og der er mange steder, man kan benytte sig af noget fra naturen, som giver lidt ekstra til sin virksomhed.


Erhverv:


Der er mange stedet man kan gøre brug af blomster og andet fra naturen, så ens kunder får en dejligere oplevelse af virksomheden


Nogle vælger også at gøre brug af mindre springvand eller blot lidt stilstående vand. Dette er dog lidt mere besværgeligt, men typisk er reustatet flotSå tag endelig fat i os, hvis vi kan hjælpe dig, med at gøre din virsomhed mere atraktiv for dine kunde.