Smedeværksted

Smedeværksted

Vi tilbyder nu også "gammeldags" smedearbejde på egen kulesse.

Som noget nyt, vil vi etablere et lille smedeværksted med kulesse, ambolt osv.- her vil vi kunne:

  • Kunne foretage reparation og produktion af diverse metalting, herunder knive, økser og andre metalarbejder der kræver dette udstyr.
  • Støbning og tilretning af mindre elementer efter form. Vores esse kan opnå ca. 1.300 °C med almindelige stenkul.
  • Samt alt andet som en "gammeldags" smed normalt kan tilbyde. (Vi vil dog ikke kunne lave metalhegn, låger m.m. da elementerne er store og udenfor vores kompetencer).
  • Slibning af knive, økser og andet.
  • Renovering af gammelt metalværktøj.
  • Skoning af heste kan vi desværre ikke fortage.


Vi vil også byde skoler og andre institutioner indenfor, så de kan få lidt føling med det ædle gamle håndværk som har eksisteret i over tusind år. (Der skal dog fortages nærmer aftale omkring dette.)  Alle ansatte har børneattest, da vi er vant til at udfør arbejde i vuggestuer, børnehaver og andre steder hvor personerne er under 15 år. Og især de mindste vil meget gerne være med til at lave havearbejde og det tager vi selvfølgelig med som en glæde for de små.


Så tag endelig fat i os hvis du har noget der skal løses indenfor ovenstående, enten via vores kontaktside, mail eller på telefonen.Kan vi hjælpe dig ?


Vi kan mange ting og er heldigvis nogen der er født med hænderne skruet rigtigt på.


Vi udfører gerne de ting, hvor vi kan stå inde for, at det er håndværksmæssigt i orden, da vi kender vores egne begrænsninger.


Vil hellere sige nej til en opgave, frem for at lave noget "makværk" hvor du som kunde ikke bliver tilfreds.


Hvis noget arbejde kræver autorisation, henviser vi gerne til en den har denne, men vi vil ikke udføre ulovligt arbejde.